NLEN(X) Sluiten

          

NL EN

Ledennet

Onderliggende pagina's

    RSS-feeds


     Via de RSS-feeds van de VNCI blijft u automatisch op de hoogte van het laatste nieuws over de chemie, de chemische industrie en de VNCI. 

    Wat is een RSS-feed?

    Een RSS-feed is een soort abonnement op een website. Iedere keer als er nieuws verschijnt op die website, dan wordt u hierover geïnformeerd. U ontvangt deze melding in uw RSS-lezer, de digitale krantenbak waarin u alle RSS-feeds ontvangt.

    Waarom een RSS-feed?

    Met de RSS-feeds van de VNCI blijft u makkelijk en snel op de hoogte van het laatste nieuws. U hoeft niet op zoek naar informatie, want u ontvangt automatisch het laatste nieuws.

    Hoe abonneer ik me op de RSS-feed van de VNCI?

    Via een RSS-lezer kunt u zichzelf abonneren op de RSS-feeds van de VNCI. Hier zijn slechts 2 stappen voor nodig:

    • Kies een RSS-reader uit: bijvoorbeeld Feedly of Feedreader.
    • Abonneer uzelf op de RSS-feed van de VNCI: in een RSS-lezer is het voldoende om het adres van de RSS-feed te melden, waarna de lezer u automatisch abonneert. De adressen van de VNCI-RSS-feeds vindt u hieronder.

    RSS-feeds van de VNCI

    Mis ik iets als ik de RSS-feed van de VNCI niet lees?

    Nee. De informatie in de RSS-feed is identiek aan die op de website. De RSS-feed is alleen bedoeld om u snel op het laatste nieuws te attenderen.


    Contact

    Telefoon: 070 337 87 87
    Fax: 070 320 39 03
    E-mail: info@vnci.nl
    Website: www.vnci.nl

    Postadres
    Postbus 443
    2260 AK  Leidschendam

    Bezoekadres
    Castellum, ingang C
    Loire 150
    2491 AK  Den Haag

    Perscontact
    Woordvoerder: Roderik Potjer, Hoofd Communicatie & Public Affairs
    Telefoon: 070 337 87 30
    E-mail: potjer@vnci.nl

    Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Lees de Chemie Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de VNCI.

    Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
    U bent succesvol ingeschreven
    U bent succesvol uitgeschreven
    Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.

    all rights reserved 2016