Chemie Magazine


Blik op duurzame clusters
Blik op duurzame clusters
Nr. 12 - 2020
Process Safety Management Aanpak voor BRZO-mkb | Teijin Aramid op weg naar biobased aramidevezel | Connie Paasse, directeur Green Chemistry Campus

Download PDF
CSS: Alleen nog veilige en duurzame stoffen in de EU
CSS: Alleen nog veilige en duurzame stoffen in de EU
Nr. 11 - 2020
Effectief CO2 besparen met ledlampen - Fujifilm bouwt fabriek voor celkweekmedia - De zaak Shell nodigt uit tot dialoog

Download PDF
Diana Visser (Corbion) SDG pioneer van Nederland
Diana Visser (Corbion) SDG pioneer van Nederland
Nr. 10 - 2020

Alliance to End Plastic Waste boekt resultaten - Ervaringen opleiding Seveso Top Leadership - ARC CBBC bouwt activiteiten gestaag uit


Download PDF
Archief Chemie Magazines

Chemie Magazine is het gratis maandblad van de VNCI, met actualiteiten, artikelen, interviews en opinie over de chemische industrie. Het blad verschijnt 11x per jaar in een papieren en digitale versie.

ABONNEREN magazine 

Chemie Magazine digitaal lezen? Dat kan ook, volg VNCI op Issuu.

Gegevens wijzigen of opzeggen kan via stb@vnci.nl.

Wil je meer weten over Chemie Magazine? Neem dan contact op met hoofdredacteur Igor Znidarsic via znidarsic@vnci.nl of 070 337 87 87.

Adverteren

Met een oplage van 3.000 stuks en een meeleesfactor van 6 bereikt Chemie Magazine 18.000 mensen bij alle chemiebedrijven en gerelateerde organisaties in Nederland en is het blad bij uitstek geschikt om diverse groepen te bereiken. Neem voor meer informatie contact op met Mooijman Marketing en Sales in Den Haag via dm@mooijmanmarketing.nl of 070 323 40 70.

In de wekelijkse, digitale nieuwsbrief is het mogelijk om advertenties via banners onder de aandacht van ruim 4.500 ontvangers in de branche te brengen. Adverteerders in Chemie Magazine krijgen korting en voorrang bij boekingen voor de nieuwsbrief.