20.09.2023

Techsharks partner verkiezing Plant Manager of the Year

Voor de komende drie jaar is Techsharks partner van de verkiezing Plant Manager of the Year. Het bedrijf stelt haar meest vooraanstaande technische vakspecialisten beschikbaar om het mogelijk te maken voor bedrijven in de proces- en maakindustrie om hun groeiambities waar te maken.

 

De verkiezing is een initiatief van Industrielinqs in samenwerking met de VNCI, Votob en het Petrochem platform. Je kunt kandidaten aanmelden uit de chemie-en energiesector, raffinage en de staal-, papier- en voedingsmiddelenindustrie voor deze jaarlijkse verkiezing.

Techsharks

Sinds de start van Techsharks in 2002 hebben ze één ambitie: de beste werkgever zijn in de proces- en maakindustrie. Alles in hun manier van werken draait om hun vakspecialisten. Lees hier meer over het bedrijf. Aangezien Techsharks voor de komende drie jaar partner is, is de continuïteit van de verkiezing de komende jaren verzekerd.


In 2023 werd Anne Arkenbout Plant Manager of the Year. Lees meer.


Positief imago procesindustrie 

De verkiezing draagt bij aan een positief imago van de Nederlandse procesindustrie. Mensen kunnen de inspanningen en prestaties van plant managers met eigen ogen zien. Bijvoorbeeld door de videopotretten van de genomineerden te bekijken. De focus van de verkiezing ligt elk jaar op veiligheid, gezondheid, milieu, productiviteit, maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid.