08.05.2023

Videoportretten van genomineerden voor Plant Manager of the Year

De genomineerden voor Plant Manager of the Year zijn al een tijdje bekend. John van Olffen, Anne Arkenbout, Charles de Wolff en Henk Bijma maken kans op deze titel. Van deze mensen zijn nu videoportretten verschenen.

 

VNCI is partner van de verkiezing Plant Manager of the Year. Elk jaar worden er vier kandidaten genomineerd. Op 16 mei is de bekendmaking tijdens Eemsdeltavisie 2023/Chemport Europe Jaardiner.

Maak kennis met de genomineerden

John van Olffen heeft in bijna alle fabrieken van Sabic gewerkt. In dit videoportret hoor je er meer over. Hij is verantwoordelijk voor de productie van polyetheen.

Ook Anne Arkenbout van Nobian vertelt over haar werk in een videoportret. Ze richt zich steeds meer op innovatieve verduurzamingsprojecten. Hier vertelt ze het in haar eigen woorden. 

Charles de Wolff werkt bij Huntsman als area plantmanager. Meer weten? Je kunt hier zijn videoportret bekijken. Hij wil onder andere met behulp van digitalisering, nog meer uit de bestaande fabrieken halen.

Henk Bijma van Royal Swinkels Family Brewers heeft zichzelf ten doel gesteld om zijn mouterij om te vormen tot de meest duurzame in zijn soort. Dit en meer wordt duidelijk in dit videoportret waar hij uitgebreid aan het woord komt.