Werken bij VNCI

Auto’s, voeding, kleding, cosmetica en medicijnen. Je verwacht het misschien niet, maar deze - en heel veel andere - producten zouden er niet zijn als er geen chemie was. De Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) is de brancheorganisatie voor de chemische industrie in Nederland. In deze sector werken 45.000 medewerkers bij 390 bedrijven. Deze bedrijven zijn belangrijk voor onze samenleving, maar ook voor veel andere industrieën.

Uitdagingen liggen er volop de komende jaren. Het realiseren van de doelstellingen uit het Klimaatakkoord, meer verbinding met de samenleving maken en onverminderd investeren in veiligheid en een gezond leefmilieu. Bij de Koninklijke VNCI werken we met een team van enthousiaste en betrokken collega's aan de realisatie van deze doelstellingen. 

Ook werken voor een van de belangrijkste industrieën van ons land? Als we vacatures hebben, vind je ze op deze pagina. Staan er geen vacatures open? Stuur ons dan een open sollicitatie, wie weet vinden we een match.