Chemelinqs24

Op 13 juni 2024 vindt Chemelinqs plaats in de Hanenhof in Geleen. Aansluitend aan het congres is er in de avond een diner waarbij de Plant Manager of the Year 2024 bekend wordt gemaakt.


De chemische industrie biedt oplossingen voor de verduurzaming van de samenleving. Zo maakt zij het mogelijk om alledaagse producten – van matrassen, sportschoenen en smartphones tot medicijnen – klimaatneutraal en circulair te maken. Zodat de consument verantwoorde keuzes kan maken. Dankzij innovaties zijn versleten producten en afval bijvoorbeeld opnieuw te gebruiken voor de productie van nieuwe duurzame materialen. Met haar innovatiekracht kan de chemie ook in de toekomst zorgen voor goedbetaalde banen, voor minder impact op de wereld om ons heen en een schonere leefomgeving. Met eigen productie is Nederland bovendien minder afhankelijk van andere landen.


Meld je aan

Leden van de VNCI krijgen tien procent korting. Gebruik hiervoor de vip-code VNCIdiscILQS024 en meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je kunt je hier aanmelden.


Steun en betrokkenheid van de samenleving – en zeker ook de jongere generatie – is onmisbaar om deze ambitie waar te maken. De band tussen de gemeenschap en de chemische sector is echter niet altijd vanzelfsprekend. Hoe kunnen we de kloof overbruggen, wederzijds begrip creëren, en samen op pad gaan naar een duurzamere toekomst? Tijdens Chemelinqs24 gaan de industrie en samenleving met elkaar de dialoog aan. Verder zet het event de mensen die in deze sector werken in de schijnwerpers met de verkiezing van de Plant Manager of the Year 2024.

Genomineerd voor Plant Manager of the Year zijn Guliz Talay (Dow, Delfzijl), Marjan Rijckaert (Avient, Heerlen), Miguel Anento-Glim (Arlanxeo, Geleen) en René Stoel (Koole, Rotterdam).

Programma

 • 13.00 uur Ontvangst deelnemers
 • 13.30 uur Aanvang congres
  Welkom/openingskeynote
  Talks en talkshow
 • 15.15 uur Pauze
 • 15.45 uur Pitches finalisten Plant Manager of the Year
 • 17.05 uur Wrap up
 • 17.15 uur Einde congres, aanvang borrel
 • 18.30 uur Diner met bekendmaking van de Plant Manager of the Year 2024
 • 21.00 uur Einde