04 - 11 - 2019

Landelijke Stoffendag 2019

Meld je nu aan!
 

Op woensdag 11 december is het weer zover: de nieuwe editie van de Stoffendag, georganiseerd door de diverse branche-organisaties van downstream gebruikers van chemische stoffen, in samenwerking met de handel en de producenten van chemische stoffen.
 

Het delen van goede praktijken en kennis over het omgaan met gevaarlijke stoffen staat zoals elk jaar centraal. De dag zal beginnen met twee inspirerende sprekers: Staatssecretaris Tamara van Ark van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en wetenschapper en columnist Rosanne Hertzberger. Deelnemers kunnen voor de rest van het evenement kiezen uit een groot aantal verschillende workshops, waarbij een hands-on benadering het uitgangspunt is. Experts en ervaringsdeskundigen praten je bij over de laatste ontwikkelingen, bespreken best practices en brengen je op de hoogte van veranderingen in wet- en regelgeving.

Meld je snel aan voor het belangrijkste evenement van het jaar over het veilig en gezond omgaan met gevaarlijke stoffen!

Als VNCI-lid krijgt je korting op de toegang. Log in via ons ledennet voor de code.

 

De Stoffendag wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

 

Partners Stoffendag 2019:

 

 

 

 


Lees meer over dit onderwerp via de tag(s):
Stoffen

Onderdeel van dossier(s):