17.11.2022

Weekend van de Wetenschap 2022 groot succes | Zet editie 2023 alvast in je agenda

Op 1 en 2 oktober vond Weekend van de Wetenschap 2022 plaats, hèt gratis wetenschapsfestival van Nederland. Bedrijven en instellingen van Terneuzen tot Groningen en van Oudeschild (Texel) tot Geleen gaven een unieke blik achter de schermen van de wetenschap, technologie en de chemie.

 

In het weekend hebben ruim 270 organisaties bijna 110.000 bezoekers mogen ontvangen en de meer dan 600 activiteiten waren volgeboekt! Diverse leden van de VNCI hebben deelgenomen aan deze editie. Sommige boden online een programma aan, andere deden dit fysiek op de productielocatie en/of op de hoofdkantoren. Andere hadden weer de krachten gebundeld en konden op die manier een breed programma aanbieden waar diverse bedrijven aan bod kwamen, zoals op Chemelot.

De ervaringen waren heel positief, er waren veel bezoekers en qua organisatie is alles goed verlopen. Al met al een geslaagd weekend waar we aan onze toekomstige werknemers hebben kunnen laten zien hoe leuk het is om te werken in de chemie. De volgende editie van Weekend van de Wetenschap vindt plaats op 7 & 8 oktober in 2023, zet deze datum alvast in je agenda.

Meedoen in 2023?

Weet je nu al dat je met jouw bedrijf gaat deelnemen op 7 of 8 oktober 2023? Meld je dan hier aan bij het Weekend van de Wetenschap.