20.01.2022

Techniekhelden gezocht

De industrie wemelt van de techniekhelden die in de anonimiteit hun werk doen. Want hoe kunnen we de basisproducten maken voor auto’s, smart phones of medicijnen zonder technici die de machines en installaties in conditie houden? De redactie van Industrielinqs Magazine zoekt daarom technici die enthousiast over hun beroep kunnen vertellen.

 

De techniekheld mag  betreft best eens op het podium worden gehesen. Al was het maar om een volgende generatie te inspireren voor techniek te kiezen. Wat voor diegene misschien een heel normaal dagelijks beroep is, is voor anderen onbekend en bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan een monteur op hoogte, onderwaterlasser, data-analist, drone-piloot, wachtchef, robotmonteur, een specialist in industriële reiniging. Maar uiteraard zijn ook onder de gewone pijpfitters, installateurs en E&I-experts helden zonder cape te vinden.

Ben of ken jij iemand in de procesindustrie of energiesector die enthousiast kan vertellen over zijn of haar beroep. Industrielinqs komt graag langs voor een interview en wellicht ding je mee naar de titel Techniekheld 2022. Uit de geïnterviewde Techniekhelden selecteren we drie kandidaten die meedingen naar de Techniekheld van het Jaar Award die we in juni 2022 uitreiken.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 4 maart 2022 bij David van Baarle, co-hoofdredacteur Industrielinqs Magazine. Vermeld hierbij naam, contactgegevens en een motivatie voor de nominatie. Wie weet volg jij Techniekheld 2021 Jorn ter Braak op.