13.09.2023

​​​​​​​Schrijf je in voor de Koning Willem I prijs

De inschrijvingen voor de Oscars van het bedrijfsleven zijn geopend. De Koning Willem I prijs is een prestigieuze bekroning voor moedig, daadkrachtig, duurzaam en innovatief ondernemerschap. Blinkt jouw bedrijf uit op deze gebieden? Staat diversiteit en inclusiviteit hoog op de agenda? Tot 17 december kun je je inschrijven.

 

Het belang van goed en gezond ondernemerschap voor de Nederlandse samenleving kan niet genoeg benadrukt worden. Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting. In mei zal ze de prijzen persoonlijk uitreiken in drie categorieën: het beste grootbedrijf (meer dan 250 medewerkers), mkb-bedrijf (tot 250 medewerkers) en de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. 

De Koning Willem I Stichting is in 1958 opgericht en wordt ondersteund door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Creativiteit en innovatie stimuleren 

Romy Blankenspoor, directeur van de Koning Willem I Stichting: “We geven hiermee aandacht aan de positieve ontwikkelingen in de economie. Het is de meest prestigieuze bekroning voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap. Met de prijzen stimuleren we creativiteit en innovatie en versterken we de onderlinge contacten tussen bedrijven.”

Schrijf je in voor de prijs 

Schrijf jij je ook in? Dit is een manier om:

  • belangstelling te wekken voor positieve ontwikkelingen in de Nederlandse economie;
  • het belang van een gezond ondernemingsklimaat op de welvaart te benadrukken. 

Inschrijven kan hier.


Lees meer over de prijs.

Foto: RVD - Martijn Beekman