08.03.2021

Happy International Women’s Day

Het is vandaag International Women’s Day. Ben je vrouw en werk je in de chemie? Laat je zien en word ambassadeur van onze campagne Women in Chemistry.

 

Deel vandaag jouw verhaal. Vertel waarom jij hebt gekozen voor een carrière in de chemie en inspireer jonge meiden om hun dromen te volgen. Tag de VNCI op LinkedIn en Twitter of op het Instagram-account @womeninchemistry. Want 'If you cannot see it, you cannot be it!' Vrouwelijke rolmodellen zijn ontzettend hard nodig om zichtbaar te maken dat het heel normaal is om als vrouw in de chemie te werken.

Chemie is aantrekkelijk, divers en zeer relevant. Welke dag is nou mooier dan vandaag om te starten als ambassadeur. Meld je bij ons aan

Women in Chemistry

Meer vrouwen in de chemie! Dat is ons doel. Van de 88.000 banen in de chemie wordt minder dan 20% vervuld door vrouwen. Dat zien we graag anders. Via de campagne Women in Chemistry geven we vrouwen een podium en vertellen ze met veel trots over hun werk. We proberen hiermee zoveel mogelijk jonge meiden te motiveren om te kiezen voor een carrière in de chemie. 

Je hebt onvoldoende rechten om dit item te bekijken of dit item bestaat niet meer.