08.09.2022

C3 zoekt een nieuwe directeur

Wil jij in een leidende rol jongeren de kans geven de wereld van chemie en life sciences te ontdekken, te ervaren en ervoor te kiezen? Dan is dit jouw kans. Centrum JongerenCommunicatie Chemie (C3) is per 1 december 2022 op zoek naar een sterke en verbindende directeur. 

 

Het interesseren en aantrekken van jongeren voor technische studies is een grote uitdaging. Terwijl de toekomstige vraag naar chemici enorm is. Om te zorgen dat de klimaattransitie wind in de zeilen houdt, laboratoria kunnen blijven innoveren en fabrieken blijven draaien, zijn goed opgeleide chemici keihard nodig. We moeten dus ons best doen om meer jongeren te interesseren voor een loopbaan in de chemie. Dat is de missie van Centrum JongerenCommunicatie Chemie (C3).

C3 laat kinderen en jongeren kennismaken met chemie en life sciences zodat ze hun talenten hierin kunnen ontdekken. Met die ervaring maken ze op het voortgezet onderwijs bewustere keuzes in profiel en studie. Wil jij daarin een leidende rol spelen? Check dan snel de vacature