Chemie Magazine

Chemie Magazine is het magazine voor en over de chemische industrie in Nederland. Het verschijnt zowel online als zes keer per jaar in een papieren editie. De redactie volgt de ontwikkelingen rond de chemische industrie op de voet en vertaalt deze in prettig leesbare artikelen, interviews, achtergrondverhalen en columns. Hieronder vind je de meest recente online artikelen. De bladerbare Chemie Magazines vind je onderaan op deze pagina. Veel leesplezier!

Op de artikelen en foto’s berust copyright. Overname is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van de redactie.

Laatst verschenen online artikelen:

Geen gegevens gevonden

Adverteren

Adverteren in Chemie Magazine kan online en/of in de papieren editie. De papieren editie bereikt 18.000 professionals in chemiebedrijven in Nederland. Het aantal unieke paginabezoeken op VNCI.nl bedraagt gemiddeld bijna 14.000 per maand. Daarnaast biedt de wekelijkse VNCI Nieuwsbrief de mogelijkheid om via banners ruim 4.500 ontvangers in de branche te bereiken. Meer informatie: Mooijman Marketing en Sales, 070 - 323 40 70.

Meer weten over adverteren?

Abonneren

Zowel de online als de papieren editie van Chemie Magazine zijn gratis. Wie werkzaam is in de chemische industrie of op een andere wijze direct of indirect bij de chemische industrie betrokken is, komt in aanmerking voor een abonnement op de papieren editie, die zes keer per jaar verschijnt. Wil je het magazine ontvangen? Schijf je dan in. Meer informatie: Igor Znidarsic, hoofdredacteur Chemie Magazine, 06 - 28 47 30 51.

Abonneer je gratis

Lees Chemie Magazine digitaal: