Niacet, A Kerry® Company

Niacet, A Kerry® Company
Papesteeg 91
4006 WC Tiel

Postbus 60
4000 AB Tiel

0344- 61 52 24

Over Niacet, A Kerry® Company

Niacet is ’s werelds grootste producent van propionaten en acetaten, organische zouten. Dit gebeurt op twee productielocaties in Niagara Falls (US) en in Tiel (Nederland). Dankzij onze unieke productieprocessen en hoge standaarden leveren wij producten aan de pharmaceutische, food en feed markten. Door nieuwe processen en technieken te creëren werken wij continu aan verdere optimalisatie van onze kwaliteit en efficiency.

Met onze gespecialiseerde technische ondersteuning en middels nauwe samenwerking met internationale instituten en universiteiten worden nieuwe productconcepten ontwikkeld.  Voorbeelden hiervan zijn: zoutreductie,  clean label ingredienten en  ‘plant based protein concepts’. Verder werken wij intensief samen met de pharmaceutische industrie om aan de laatste regelgeving en klanteneisen te voldoen.

Maatschappelijk betrokken ondernemen is voor ons belangrijk, door vrijwilligersactiviteiten en sponsoring willen wij onze bijdrage leveren aan het welzijn van de lokale omgeving.

Gerelateerd nieuws
Geen gegevens gevonden