Knoell NL B.V.

Knoell NL B.V.
Agro Business Park 75 - 83
6708 PV Wageningen

Agro Business Park 75 - 83
6708 PV Wageningen

0317-46 68 00

Over Knoell NL B.V.

Opgericht in 1996, is knoell een onafhankelijke leverancier van diensten met betrekking op de wereldwijde regelgeving op het gebied van biociden, chemicaliën, cosmetica, gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, materialen die met levensmiddelen in aanraking komen en voedselverbeteraars, medische hulpmiddelen, evenals diergeneesmiddelen en aanverwante producten. Met vestigingen in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika en een uitgebreid netwerk van samenwerkingspartners kunnen wij u ondersteunen in alle fasen van de registratie - van de planning tot de marktintroductie van uw product en daarbuiten, inclusief de onderhandelingen met de lokale autoriteiten.

Onze diensten omvatten het opstellen van registratiedossiers en bijbehorende documentatie, risico- en blootstellingsbeoordelingen, MSDSsen, advies over (eco)toxicologie en registratiestrategie en studiebeheer en -bewaking. We treden ook op als Only Representative (OR) of het equivalent daarvan, bijvoorbeeld in de EU, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Zuid-Korea, China en Taiwan. Daarnaast beheren we verschillende Consortia en Task Forces.

Wij zijn er om moeilijke wetgeving toegankelijk te maken, wereldwijd! Niet alleen voor grotere multinationals, maar ook voor het mkb dat vaak een beperkte capaciteit en ervaring heeft als het gaat om de regelgeving in andere landen.

Gerelateerd nieuws
Geen gegevens gevonden