Open dag 100 jaar VNCI

Dag van de Chemie

Van 06 oktober 2018 Tot 07 oktober 2018

 

Op zaterdag 6 oktober 2018 organiseert de VNCI in samenwerking met het Weekend van de Wetenschap en C3 de Dag van de Chemie.

2018 is ook het jaar waarin we ons 100-jarig bestaan vieren. Een feestelijk jaar met verschillende highlights. Dit event is er daar één van. Een unieke mogelijkheid om landelijk de deuren te openen voor het grote publiek. De kans om de jeugd, hun ouders, maar ook de omwonenden te bereiken. Zodat we hen kunnen laten zien wat voor mooie sector de chemie is en wat voor mooie producten we maken. Dit kan uiteraard met grootste activiteiten, maar ook klein. Zo laten we zien transparant te zijn en kunnen we de innovaties van jouw organisatie onder de aandacht brengen bij een breed publiek.

 

 

Samenwerkingen en aanmelden
Extra speciaal is de samenwerking met C3, die dit jaar 25 jaar bestaan, en het Weekend van de Wetenschap, die in datzelfde weekend zal plaatsvinden. Is het al duidelijk dat uw organisatie gaat deelnemen? Meld uw organisatie dan aan via hetweekendvandewetenschap.nl/organisatie-aanmelden.

Meer informatie is te vinden op dagvandechemie.nl

 


Bekijk programma
Inschrijven (extern)

 

Bekijk alle deelnemers op dagvandechemie.nl of stel op hetweekendwetenschap.nl je eigen route samen!