Women in Chemistry Borrel

Samen met onze lidbedrijven zetten wij als branchevereniging voor de chemische industrie in op samenwerking en innovatie om het klimaatprobleem op te lossen, we werken aan een betere verbinding met de samenleving én investeren in veiligheid en een gezond leefmilieu. Een diverse en respectvolle werkomgeving voor alle huidige en toekomstige werknemers is hierbij een voorwaarde. 

 

Het is bekend dat organisaties waarin aandacht is voor verschillen tussen mensen innovatiever en succesvoller zijn. Juist daarom moeten we stereotiepe beelden voorkomen en met elkaar het gesprek aangaan. Een gesprek vanuit oprechte nieuwsgierigheid naar de ander, daarbij goed luisteren en steeds proberen te begrijpen wat die ander beweegt. 

Ga jij ook mee in gesprek tijdens ons Women in Chemistry-event op 16 februari?


Programma:
  • 16.00 uur Ontvangst met borrel en hapjes
  • 16.30 uur Welkom door Manon Bloemer, Directeur Koninklijke VNCI
  • 16.35 uur Inleiding en vraaggesprek met wetenschapper en entrepreneur Dan Jing Wu
  • 16.50 uur ‘Ja, ik word blind, maar ik bén niet mijn beperking’. Ondernemer en politica Tjarda Struik vertelt ons waar kansen liggen, hoe je talenten en passies tot uitdrukking  kunt brengen en barrières kunt doorbreken
  • 17.10 uur Dena Bouâli geeft naast haar baan als Technologies & Energy Transformation Director leiding aan een taskforce die diversiteit binnen Air Liquide, de Benelux en op Europees niveau nog meer op de kaart moet zetten. Ze vertelt ons over haar werk in deze taskforce en wat andere bedrijven hiervan kunnen leren. 
  • 17.35 uur Walking dinner
  • 19.30 uur Afsluiting
Jouw gegevens
Bedrijfsgegevens
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je gegevens
Je gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld, je aanvraag wordt verwerkt.