Veiligheidsdag 2024

Veiligheid Voorop organiseert de jaarlijkse Veiligheidsdag met als thema 'Vertrouwen, een sterk fundament voor een goede veiligheidsprestatie'. Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en vijf workshops.

 

Veiligheid Voorop organiseert op donderdag 20 juni 2024 de jaarlijkse veiligheidsdag. Dit doen ze in samenwerking met de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie (VOMI), Safety Delta Nederland (SDN), de stichting samenwerken voor veiligheid (SSVV), de Regionale Veiligheidsnetwerken (RVN) en BRZO+. Het thema van dit jaar is 'Vertrouwen, een sterk fundament voor een goede veiligheidsprestatie'. In de context van het bevorderen van veiligheid, gezondheid en milieu, is wederzijds vertrouwen in elkaar een onmisbare factor die de industrie, overheden en andere betrokken partners in de keten met elkaar verbindt in een gezamenlijke inspanning om hierin succes te behalen. Transparantie en samenwerken zijn sleutelwoorden waar het in vertrouwen om gaat.

De dag start om 12:00 in DeFabrique in Utrecht. Chris van Dam, voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid, is keynote spreker en daarnaast worden er vijf workshops gegeven. Aan het einde van de dag reikt VOMI de Safety eXperience Award uit.

Meer informatie over het programma, de workshops en aanmelding staat op de website van Veiligheid Voorop.