Meet & Greet innovatiesamenwerking grensregio

Voor een duurzame chemie is innovatiekracht en samenwerking nodig. Op 29 maart 2023 organiseren ChemistryNL, TNO en de VNCI een online matchmaking event voor innovatiesamenwerking binnen de chemische industrie voor de regio’s Nederland, Vlaanderen en Noordrijn-Westfalen.
 

De onderwerpen die centraal staan tijdens dit event zijn: circulaire kunststoffen (inclusief sorteren, wassen en karakteriseren), CCU (CO/CO2 naar diervoeder, chemicaliën, brandstoffen) en biobased grondstoffen en chemicaliën. In de pitches over deze thema’s krijg je in korte tijd een overzicht van de lopende projecten en de initiatieven die in voorbereiding zijn. Deze online bijeenkomst wordt later dit jaar gevolgd door een live en interactieve bijeenkomst om de samenwerking verder te verkennen. 

Doelgroep

  • Industriële projectleiders
  • Ontwikkelaars en R&D
  • Innovatie- en industriebeleidsmakers
  • Partijen die geïnteresseerd zijn in samenwerking (project moet van gemeenschappelijk belang zijn)

Dit evenement wordt georganiseerd door de VNCI en ChemistryNL en ondersteund door TNO in het kader van het Trilateral cross- border innovation program. Dit programma richt zich op technische en business-case innovaties voor energie- en grondstoffentransitie en digitale transformatie. Het programma draagt bij aan de Green Deal en maatschappelijke doelstellingen, en wil toonaangevend worden op het gebied van chemische innovatie en het concurrentievermogen verbeteren.   

Aanmelden kan hier.