Live Meet & Greet innovatiesamenwerking grensregio

Ben je op zoek naar samenwerking in de trilaterale chemische regio? Op 31 mei 2023 organiseren ChemistryNL, TNO en de VNCI een live matchmaking event voor innovatiesamenwerking binnen de chemische industrie voor de regio’s Nederland, Vlaanderen en Noordrijn-Westfalen.

 

Deze bijeenkomst is een vervolg op het online matchmaking event van 29 maart. Hier zijn 25 unieke projecten uit voortgekomen met veelbelovende nieuwe duurzame producten en processen. De initiatiefnemers staan open staan voor een diversiteit aan waardeketen-, technologie- of financiële samenwerkingspartners. Tijdens de live meeting op 31 mei maak je kennis met deze (en andere) projecten en we hopen dat hieruit de eerste contacten ontstaan die leiden tot succesvolle samenwerkingen.

Programma

De onderwerpen die centraal staan tijdens dit event zijn: circulaire kunststoffen (inclusief sorteren, wassen en karakteriseren), CCU (CO/CO2 naar diervoeder, chemicaliën, brandstoffen) en biobased grondstoffen en chemicaliën. Hier vind je het complete programma

Meld je online aan


Dit evenement wordt georganiseerd door de VNCI en ChemistryNL en ondersteund door TNO in het kader van het Trilateral cross- border innovation program. Dit programma richt zich op technische en business-case innovaties voor energie- en grondstoffentransitie en digitale transformatie. Het programma draagt bij aan de Green Deal en maatschappelijke doelstellingen, en wil toonaangevend worden op het gebied van chemische innovatie en het concurrentievermogen verbeteren.