21.12.2021

Plant Manager of the Year 2022: wie volgt Yolande Verbeek op?

Wie is volgens jou een boegbeeld voor de Nederlandse procesindustrie en volgt Yolande Verbeek in 2022 op? Wij zoeken plant- en sitemanagers voor de verkiezing Plant Manager of the Year 2022. De inschrijving is geopend.

 

De verkiezing draagt bij aan een positief imago van de Nederlandse procesindustrie door de inspanning en prestaties van plantmanagers te benoemen en te waarderen. De focus ligt hierbij op veiligheid, gezondheid, milieu, productiviteit, maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid.


Plant Manager of the Year 2021 Yolande Verbeek

Yolande Verbeek, afgelopen juni tijdens Deltavisie verkozen tot Plantmanager of the Year, is plantmanager van de Uniper-kolencentrale op de Maasvlakte. De site biedt veel mogelijkheden voor verduurzaming. "Door medewerkers dit toekomstbestendige perspectief te bieden kunnen we met elkaar accepteren dat we zijn waar we nu zijn."

Lees het interview met Yolande in Chemie Magazine


De verkiezing van de Plant Manager of the Year wordt jaarlijks georganiseerd en is een initiatief van het Industrielinqs in samenwerking met de VNCI, MVO Nederland, Deltalinqs en het Petrochem platform.

Meld jouw kandidaat aan. Dit kan tot en met vrijdag 4 maart 2022 door een mail te sturen naar Industrielinqs. Vermeld hierbij naam, contactgegevens en de redenen waarom jij vindt dat deze plantmanager in aanmerking komt voor de prijs.