NLEN(X) Sluiten

        

NL EN

Ledennet

Onderliggende pagina's

  Jaarverslag


  In het jaarverslag 2013 blikken we terug op een jaar waarin de druk op de sector verder toenam. Bij de verminderde concurrentiekracht wegen hoge kosten door administratieve lasten en regeldruk extra zwaar.

  Het was aan de andere kant ook het jaar waarin de chemische industrie veerkracht toonde door op diverse gebieden initiatieven te ontplooien. Zo gaf de Topsector chemie een extra impuls aan innovatie naar slimme en duurzame producten en processen, groeide Veiligheid Voorop uit tot een volwassen programma naar verdere verhoging van de veiligheid, en kwam met het ondertekenen van het SER Energieakkoord een meer consistent Nederlands energiebeleid in zicht. Allemaal onderwerpen die bijdragen aan de continuïteit van ondernemingen, aan verduurzaming van onze economie en mede daardoor zorgen voor een stevige maatschappelijke inbedding.

  Voor de VNCI als belangenbehartiger was 2013 een jaar waarin lidbedrijven onze steun extra hard nodig hadden en waarin wij intensief met onze leden discussieerden over de positionering van de VNCI in het maatschappelijk krachtenveld. In 2014 en volgende jaren zal dat resulteren in een steviger positie en rol van de organisatie.


  Contact

  Telefoon: 070 337 87 87
  Fax: 070 320 39 03
  E-mailadressen

  Postadres
  Postbus 443
  2260 AK  Leidschendam

  Bezoekadres
  Castellum, ingang C
  Loire 150
  2491 AK  Den Haag

  Perscontact
  Woordvoerder: Roderik Potjer, Hoofd Communicatie & Public Affairs
  Telefoon: 070 337 87 30
  E-mail: potjer@vnci.nl

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Lees de Chemie Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de VNCI.

  Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
  U bent succesvol ingeschreven
  U bent succesvol uitgeschreven
  Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.

  all rights reserved 2017