Informatiesessie Weekend van de Wetenschap

In het eerste weekend van oktober zal alweer een nieuwe editie van het Weekend van de Wetenschap plaatsvinden. Tal van organisaties en instellingen doen mee aan deze landelijke open dag. Diverse organisaties openen deze dag hun deuren; onze chemische industrie mag daarbij niet ontbreken! Laat op 1 en 2 oktober zien en ervaren wat jouw bedrijf allemaal kan en daarmee bijdraagt aan de maatschappij en onze welvaart. Organiseer lezingen, masterclasses, rondleidingen, laat ze proefjes doen of combineer ze.
 

Wat is het Weekend van de Wetenschap en wat betekent het voor mijn organisatie?
Sinds 2019 wordt de Dag van de Chemie gehouden tijdens Weekend van de Wetenschap. Tijdens het Weekend op 1 & 2 oktober openen universiteiten, bibliotheken, musea, ziekenhuizen, onderzoeksinstellingen én bedrijven hun deuren om jong en oud te laten zien wat de wetenschap allemaal kan. Dit biedt een uitgelezen kans om mensen uit het hele land te interesseren om bij een chemiebedrijf te werken. Het Weekend trekt landelijk rond de 150.000 bezoekers en kan potentiële en toekomstige werknemers naar jouw locatie trekken.
 

Programma
16.00 - Welkom + programma belichten
16.05 - Voorstelronde
16.15 - Wat is Weekend van de Wetenschap en wat houdt deelname in
16.30 - Hoe organiseer ik een open dag en wat komt hierbij kijken? Marijn Meijer, directeur van stichting C3, vertelt je de ins en outs
16.50 - Informatie rondom aanmelden en rondvraag
17.00 - Einde

 

Klik hier om deel te nemen.