Webinar Uitfaseren PFAS-houdend blusschuim

PFAS zijn al lange tijd onderwerp van discussie. Deze stoffen worden bij gebruik in blusschuim binnen afzienbare tijd helemaal verboden. Omdat PFAS-houdend blusschuim nog steeds heel veel wordt gebruikt in onze industrie en het uitfaseren voor bedrijven niet altijd als makkelijk wordt ervaren, nodigen de VNCI in samenwerking met VNPI, Votob, Deltalinqs en Cabo je graag uit voor een webinar.
 

Tijdens deze digitale bijeenkomst praten we je bij over een aantal belangrijke facetten rondom het uitfaseren. We gaan in op zowel stationaire installaties als ook op mobiele installaties en bedrijfsbrandweren.

Keynote speakers

  • Jeroen Konijnenberg van de Gezamenlijk brandweer Rotterdam gaat in op de wettelijke zaken en de knelpunten die optreden bij uitfaseren van bepaalde grote en specifieke scenario’s.
  • Ronald Lippens van Dow Chemicals in Terneuzen vertelt over de transitie naar pfas-vrije middelen die Dow al heeft doorgemaakt.
  • Niall Ramsden van Lastfire gaat in op de onderzoeken die op dit moment plaatsvinden naar de knelpunten bij het uitfaseren van pfas-houdend blusschuim.

 

Inschrijven is niet meer mogelijk.