Evenement

Afscheid Colette AlmaDatum 28 mei 2019

 

Vanaf 1 juni 2019 zal Colette Alma de Koninklijke VNCI verlaten. Zij heeft met veel passie en gedrevenheid de afgelopen 15 jaar als directeur de chemische industrie vertegenwoordigd.

Dinsdag 28 mei organiseert de VNCI een feestelijke afscheidsreceptie in Kasteel de Wittenburg te Wassenaar. We starten met een prikkelend symposium, waarin de rol van de chemische industrie in de Nederlandse samenleving centraal staat, en daarna volgt een aangeklede borrel met live muziek.

 

Alleen op persoonlijke uitnodiging

 

 


Rob ter Bekke Fotografie

 

Aanmelden
Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Graag horen we voor 20 mei of u aanwezig kunt zijn via onderstaand formulier. Voor mogelijke vragen kunt u terecht bij directiesecretaresse Sylvia de Ruiter via 070 337 87 21.

 


Bekijk programma

 

Symposium | rol chemie Nederlandse samenleving
Voorafgaand aan de borrel is er een prikkelend symposium. Sprekers zijn hoogleraar emeritus Harry Lintsen, macro-socioloog en oprichter van Motivaction Frits Spangenberg i.s.m. millennial Monte Königs. Centraal staat de rol van de chemische industrie in de Nederlandse samenleving. Inschrijven

Heeft u een Ledennetaccount? Log dan in op het Ledennet. Uw gegevens worden dan automatisch ingevuld. Heeft u geen Ledennetaccount? Vul dan onderstaand formulier in om u in te schrijven voor het evenement.

Met * gemerkte velden zijn verplicht


Uw gegevens

Uw Bedrijfsgegevens
Uw contact gegevens00:00 - 00:00
Helaas, ik ben verhinderd
15:30 - 16:00
Ja, ik ben aanwezig bij het symposium
16:00 - 19:00
Ja, ik ben aanwezig bij de receptie

Ik ga akkoord met de privacyverklaringFout in de captcha!
Er is iets fout gegaan tijdens het opslaan. (server)
Er is iets fout gegaan tijdens het opslaan.

Of u heeft geen enkele sessie gekozen.
Uw inschrijving is opgeslagen.
Uw aanvraag wordt verwerkt.