Evenement

BCF Career Event 2018Datum 24 mei 2018

Voor chemiebedrijven die op zoek zijn naar hoogopgeleid talent, is het interessant om deel te nemen aan de veertiende editie van BCF Career Event op 24 mei 2018 in Beatrix gebouw - Jaarbeurs Utrecht.

Voor veel werkzoekenden en professionals die werkzaam zijn of willen zijn in de sectoren Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma is BCF Career Event meer dan een bekend begrip. Al ruim tien jaar zijn er jaarlijks 2000 bezoekers en ruim 100 werkgevers vertegenwoordigd op het event in Nederland. Sinds 2016 is BCF Career Event ook in België vertegenwoordigd met ruim 1200 bezoekers en meer dan 60 werkgevers. 

Voor BCF Career Event kunnen de deelnemers gratis online aanmelden en tijdens het event in een prettige open sfeer in contact komen met werkgevers die voor hen interessant zijn. Ze kunnen zich laten informeren over de carrière mogelijkheden binnen deze organisaties. Voor werkgevers is BCF Career Event een uitstekend platform om hun employer brand te versterken en talent te werven.

 

500 euro korting op deelname voor VNCI leden
Organisaties kunnen onder andere deelnemen met een stand en/of een presentatie verzorgen. Bedrijven die lid zijn van de VNCI ontvangen 500 euro korting op deelname aan het event. Deze eenmalige korting geldt alleen bij een eerste deelname en op de pakketten. Bedrijven kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier. Bezoekers kunnen zich tot en met 16 mei 2018 gratis online registeren.

 

Kijk voor meer informatie op de website van BCF Career Event 

 


Bekijk programma
Inschrijven (extern)

 

Het complete programma is hier te vinden.