Evenement

EZK Evenement: Partners in Energie-uitdagingenDatum 29 januari 2018

Hét evenement voor bedrijven die bezig zijn met energiebesparing en duurzame energieopwekking.

Honderden bedrijven doen op deze dag inspiratie en kennis op hoe zij nu en in de toekomst kunnen investeren in duurzame energiemaatregelen. Energiebesparing en duurzame opwekking levert u kostenbesparingen op en maakt u onderdeel van de oplossing. Zo maken wij Nederland samen klaar voor de energievoorzieningen van de 21e eeuw. 

 

Programma
Op 29 januari starten wij met een presentatie van weervrouw Helga van Leur over klimaatverandering en de kansen die zon, wind, biomassa en besparing ons bieden. Panelleden die het neusje van de zalm vertegenwoordigen op het gebied van innovatieve klimaat oplossingen en financiering laten u vervolgens zien wat er allemaal mogelijk is. Daarna bent u aan de beurt, in interactieve sessies waarin de kennisbehoefte van uw bedrijf centraal staat. Bekijk het volledige programma met boeiende sprekers en interactieve parallelsessies. Natuurlijk is er buiten deze sessies ruime gelegenheid tot netwerken.

 

Bekendmaking winnaar EZK Energy Award
Op deze dag wordt ook de winnaar bekend gemaakt van de EZK Energy Award een prijs van 25.000 euro die het ministerie van Economische Zaken en Klimaat uitreikt aan een onderneming in Nederland die al een flinke slag heeft gemaakt met energiebesparing of duurzaam opwekken.

 


Bekijk programma
Inschrijven (extern)

 

Het volledige programma is hier te vinden.