Workshop Be Prepared and Secure

 

Het vergroten van bewustzijn en kennis en daarmee de weerbaarheid op het gebied van fysieke en IT-beveiliging binnen de chemiesector draagt bij aan het versterken van bedrijfscontinuïteit (betrouwbare, veilige en gezonde operatie). De chemiesector is een van de vitale processen in Nederland, een (cyber)security aanpak draagt bij aan het vertrouwen van publiek en overheid in de chemiesector. 


Wil jij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fysieke- en cybersecurity? Bezoek dan op 26 januari 2023 de workshop ‘Be Prepared and Secure’. 

Programma

Tijdens de interactieve workshop gaan we met elkaar het gesprek aan over het belang van (cyber)security. Ook gaan we op de vraag welke (cyber)security tools beschikbaar zijn om de weerbaarheid te versterken. De deelnemers worden geïnformerd over de actuele dreigingen. Na de lunch kan je deelnemen aan een van de break-out sessies, waarbij onder leiding van experts de thema's 'Cybersecurity’ en 'Technologische ontwikkelingen binnen het securitydomein' worden uitgediept.  Aansluitend worden ‘security lessons learned’ gedeeld, die zijn opgedaan binnen de sector. We sluiten af met een borrel.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Dit event is exclusief voor VNCI-leden (op uitnodiging).