Online interactieve workshop 'Hoe organiseer ik een activiteit tijdens mijn open dag'

 

Wetenschapscommunicator Lucas Keijning neemt je mee in het proces van het ontwerpen van een concrete activiteit voor Weekend van de Wetenschap – van begin tot eind.

 

Weekend van de Wetenschap nodigt je van harte uit voor de online inspiratiesessie op 23 maart. Wetenschapscommunicator Lucas Keijning neemt je in deze interactieve workshop mee in het proces van het ontwerpen van een concrete activiteit voor Weekend van de Wetenschap – van begin tot eind.  

Wat ontdek je tijdens de inspiratiesessies? 

Je krijgt informatie over je deelname en gaat met je collega-deelnemers aan de slag. Hoe bied je de bezoekers een ervaring die écht aansluit bij wat jouw organisatie doet? En hoe zorg je ervoor dat je bezoekers alleen nog maar kunnen praten over jouw organisatie? Deze vragen en meer worden tijdens de sessie beantwoord. Na deze middag zullen jij en je mede-collega's handvatten hebben om een succesvolle activiteit te organiseren tijdens Weekend van de Wetenschap. 

Laat het ons van tevoren weten als je specifieke vragen hebt, dan kunnen we die meenemen in de sessie. Mail ons: team@weekendvandewetenschap.nl.

AANMELDEN

Programma

  • 15.00 uur - Welkom door Weekend van de Wetenschap
  • 15.10 uur - Inspiratieworkshop door Lucas Keijning
  • 16.40 uur - Afsluiting met praktische informatie over de inschrijving Weekend van de Wetenschap + Q&A
  • 17.00 uur - Einde workshop

Er is plek voor maximaal 40 personen. Schrijf je dus snel in om verzekerd te zijn van een plekje!

De inspiratiesessie gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen.