Een succesvolle gastles geven

Het aantrekken van jongeren naar voor onze sector belangrijke studies (chemie, elektrotechniek, werktuigbouw) is een steeds groter probleem, terwijl de toekomstige vraag enorm is. We moeten dus ons best doen om meer jongeren te interesseren voor een baan in de chemie.

 

Als professional kan jij ze hierbij op weg helpen. Wil jij ze vertellen waar ze na hun opleiding een bijdrage aan kunnen leveren? Aan de hand van actuele vraagstukken zoals de energie- en materialentransitie, duurzaamheid of gezondheid kan jij ze meenemen in de wereld van de chemische industrie. Door het geven van een gastles lever jij een belangrijke bijdrage aan het onderwijs!

In deze masterclass die C3 en VNCI samen organiseren krijg je inzicht in wat wel en niet werkt in de klas. Hoe je aanknopingspunten vindt om jongeren te bereiken. Hoe je ze inzage kunt geven in wat je doet, je baan, en vooral wie je zelf bent, wat je drijft en wat je kunt bijdragen aan de maatschappij. Je krijgt de ingrediënten voor jouw verhaal en tips hoe je jouw gastles zo goed mogelijk kan geven.

Inschrijven is niet meer mogelijk